dagbesteding

Dagbesteding voor ouderen

Mundozorg biedt, naast zorg op maat, ook dagbesteding aan zelfstandig wonende ouderen. Het gaat dan om ouderen die moeite hebben met hun dagstructuur of die behoefte hebben aan sociale contacten. Onze gasten worden ontvangen in een gezellige huiselijke sfeer door een enthousiaste en gediplomeerd activiteitenbegeleidster, waar mogelijk ondersteund door een vrijwilliger.

Wat is dagbesteding Mundozorg?

De activiteiten van de dag worden afgestemd op uw behoeften en voorkeur. Als u wilt bepalen we de dagindeling in overleg met uw familie.
Vanaf 10:00 uur is er aankomst en ontvangst met een kopje koffie of thee. Daarna worden (structuur) activiteiten aangeboden. Denk aan geheugentraining, handenarbeid, taart bakken, etc. Ook creatieve werkvormen zoals schilder- en bloemsierkunst maken deel uit van het programma. Dit wordt afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. We spelen graag in op de voormalige levensbehoeften en beroepen van onze gasten. Om 12:30 uur lunchen we gezamenlijk. De dag is rond 15:30 afgelopen.

Wanneer kunt u bij ons terecht voor dagopvang voor ouderen?

Mundozorg staat graag voor u klaar op de momenten die u het beste uitkomen. In overleg met mantelzorgers, familieleden, huisgenoten en uiteraard de gasten zelf, bepalen we de dagen waarop u gebruik kunt maken van onze dagbesteding.

Vervoer van en naar de dagbesteding

Heeft u vragen over het vervoer van en naar de dagbesteding ? Wilt u hierin begeleid of ondersteund worden?

Wij regelen het graag voor u. Neem gerust contact met ons op.

Mundozorg | Groenestraat 294 B 1.08 | 6531 JC Nijmegen | t.: 024 675 98 60 | KvK nr.: 58116389